This is me...

Welkom bij Anytime Nails, een nagelsalon in Almelo.

Mijn naam is Chantal van Mastrigt en ben oprichter en eigenaar van Anytime Nails. Ik heb in 2009 mijn opleiding allround nagelstyliste gevolgd bij NailXL in Hengelo en ben na het afronden van mijn opleiding verder het nagelvak ingegaan waarbij ik in de loop der tijd diverse certificaten heb behaald. Kijk onder het tabblad certificaten welke kennis ik op het gebied van nagels beheers.

Naast mijn werk als nagelstyliste in mijn salon aan huis werk ik ook als docente nagelstyling, wimperstyling, wenkbrauwstyling en verkoopmedewerkster bij NailXL in Hengelo.

De ontwikkelingen van de nieuwste producten en technieken ontgaat mij niet omdat ik door mijn werkzaamheden bij NailXL en het regelmatig volgen van trainingen altijd op de hoogte blijf. Deze kennis kan ik doorvoeren naar mijn werk als nagelstyliste, waardoor u als klant er zeker van kunt zijn dat de producten die ik gebruik van hoogwaardige kwaliteit zijn en de diensten die ik u lever uitermate professioneel.

Naast kwaliteit is het ook belangrijk dat het een leuke en gezellige ervaring is voor u in mijn salon. Daarom heb ik het zo gezellig mogelijk gemaakt en er staat altijd een hapje en een drankje voor u klaar. Mijn salon is voorzien van een professionele geur-en stofafzuiging. Zo is het voor u als klant en voor mij als nagelstyliste geen ongezonde omgeving doordat de fijne stofdeeltjes meteen tijdens het vijlen van de nagels weggezogen worden en de dampen gefilterd worden.

Merken

De merken waar ik mee werk voor de nagels zijn Crystal Nails, Entity, Young Nails, Florence, Gelish en Loveness.

Het is een bewuste keuze dat ik met deze merken werk. Het zijn topmerken waarbij kwaliteit voorop staat! En dat is wat ik u wil aanbieden, kwaliteit! Ook geef ik u de garantie dat de producten waar ik mee werk MMA vrij zijn. Onder het tabblad MMA kunt u hierover meer lezen.

Nagels

Mooie en verzorgde nagels is iets wat bij een vrouw hoort en ik wil dat graag mogelijk maken. Het maakt niet uit waar u voor kiest, lang of kort, rond of vierkant, stiletto of amandelvorm. Acryl, gel of gelpolish, alles is mogelijk. Ook heb ik een talrijk aanbod qua kleuren en glitters. Kortom, wat u wenst zal ik waarmaken.

Bekijk gerust de foto's op mijn site om een impressie te krijgen van wat er onder andere mogelijk is op het gebied van kunstnagels.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken stuur dan een mail naar: anytimenails@live.nl of bel/app naar: 06 - 50 80 47 94.